Geometrie

Reglarea unghiurilor suspensiei sau Geometria rotilor

Este o operatie prin care diferite unghiuri ale suspensiei sunt reglate in conformitate cu valorile prescrise de fabricant. Este o operatie complicata in primul rand din prisma marjelor de eroare cu care se lucreaza (de ordinul secundelor si / sau zecimilor de milimetru). O reglare incorecta sau o dereglare a unuia sau mai multora unghiuri ale suspensiei conduce la o manevrare imprecisa a automobilului, tocirea rapida a anvelopelor, incapacitatea automobilului de a merge rectiliniu.

Geometria rotilor

Reglarea geometriei rotilor permite pozitionarea acestora respectand paralelismul intre axe si cel cu soseaua. O geometrie corecta a rotilor duce la o tinuta de drum mai buna, previne uzura neregulata a anvelopelor si nu in ultimul rand la o economie de carburant. Va recomandam verificarea periodica a uzurii anvelopelor pentru a putea observa o eventuala anomalie a geometriei.
Acest fenomen fiind imperceptibil la condus, va recomandam verficarea periodica a uzurii anvelopelor pentru a putea observa o eventuala anomalie a geometriei.

DORESTI SA ITI FACI GEOMETRIA ROTILOR?

SUNA ACUM LA

0752 211 532

PENTRU A PROGRAMA RELAGLAREA UNGHIURILOR SUSPENSIEI

SAU LASA-NE UN MESAJ SI TE SUNAM NOI